Inici Establiments VILLA MARIA

VILLA MARIA

C. Mas d'en Sala, 38 | Santa Maria de Palautordera

Turisme Rural

+ INFORMACIÓ:

Vila Maria és una casa del 1906. Tant la casa com el jardí estan catalogats per l'ajuntament pel seu gran valor patrimonial.

Es lloga sencera i és per un màxim de 15 persones. Hi ha 5 habitacions, 2 dobles, 2 triples i 1 quàdruple. El jardí és molt gran. La piscina està protegida amb una tanca i hi ha una zona a l'interior per als nens amb jocs i llibres i en l'exterior amb gronxadors, llit elàstic, caseta de fusta, ping-pong,... Es pot anar al poble caminant (5 minuts) i també es pot arribar en tren (50 minuts de Passeig de Gracia). En la granja veïna es poden comprar verdures, fruites, ous,... S'admeten els animals domèstics.

Wifi i Movistar +. Si es vol, pot haver-hi servei de cuinera per a tots els dies i de manera puntual. Mercat en el mateix poble el dissabte al matí. És ideal per a famílies i grups d'amics i es poden realitzar celebracions familiars (màxim 35 pers.). Moltes activitats per a totes les edats:

Visita granja, visita a un taller de marionetes, passejos a peu o amb bici, parcs d'aventures, circ (Circ Cric), cavalls, lloguer de bicicletes, degustació de formatges,....