Inici Agenda Festival de Música de la Vall de Camprodon

festival-de-musica-de-la-vall-de-camprodon-camprodon-2019

Festival de Música de la Vall de Camprodon

Camprodon - (Girona)

Data d'inici: 04/08/2019

Data de fi: 07/09/2019

Hora: Vespres

Web

Categories:

FINALITZAT

 

 

El Festival de Música de la Vall de Camprodon arriba amb força a la seva vintena edició consolidant-se en un dels festival de referència al Pirineu. El nostre Festival va néixer fruit de la voluntat dels diversos pobles de la Vall de Camprodon d'unir esforços per poder fer arribar la millor cultura a tots els escenaris de la Vall de Camprodon.

L'èxit de la programació artística de les passades edicions, en les que es van exhaurir les entrades a gairebé tots els concerts, ens anima a seguir treballant per millorar any rere any. El FMVC és un veritable punt de trobada cultural gràcies als ajuntaments de Camprodon, Llanars, Molló, Sant Pau de Segúries, i Vilallonga de Ter.

El nostre Festival acosta al públic de la Vall de Camprodon, el Ripollès i les comarques veïnes uns espectacles íntims, de petit i mitjà format, pensats per a públics i sensibilitats diversos. Concerts que tenen com a denominador comú una elevada qualitat artística i que són tots ells expressió de les cultures catalanes i de les nostres cultures veïnes. Aquesta vintena edició del FMVC començarà el diumenge 4 d'agost i s'allargarà dins el dissabte 7 de setembre amb concerts a Camprodon, Llanars, Molló, Sant Pau de Segúries, i Vilallonga de Ter.